Despre

Editura Călin este o editură din România. Domenii editoriale abordate: formare şi orientare profesională, gastronomie, reguli de comportare, astrologie, divinaţie, limbi străine, practici şi terapii naturiste.

Editura Călin a fost înfiinţată în 1993, fiind profilată pe cărţi de utilitate cotidiană. Fireşte, nu puteau lipsi din această reţetă cărţile de vise. Timp de aproape 20 de ani, Editura Călin a editat şi vândut pe piaţa românească peste 400.000 de exemplare din cărţi dedicate înţelegerii şi explicării viselor. În tot acest timp, echipa editurii s-a preocupat de perfecţionarea explicaţiilor date viselor, utilizând inclusiv rezultate ale cercetărilor de ultimă oră făcute în domeniu. Dacă, în secolele trecute, explicaţiile date viselor erau elaborate, de obicei, de călugări, în secolele douăzeci şi douăzeci şi unu terenul plin de mistere al viselor a fost ocupat, în special, de specialiştii în psihologie.

Ne bucurăm să aducem în faţa cititorilor noştri cele mai corecte explicaţii date viselor lor, sperând într-o colaborare agreabilă, şi mereu folositoare, în dorinţa noastră, a oamenilor, de a ne înţelege pe noi înşine, în primul rând, dar şi de a-i înţelege pe cei din jur, de a desluşi viitorul nostru, dar şi lumea în care fiinţăm.